Hamar og Lillehammergruppa inviterer til ridetur på Åsli Ridesenter i Åsmarka!

Hamar og Lillehammergruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10.juni drar vi til Åsli ridesenter i Åsmarka. Vi møter opp kl. 11.30, og spiser litt medbragt lunsj sammen før vi setter oss på hesteryggen. De små barna får ri i korte omganger, mens de litt større barna (fra 6-7 år) får ri en liten tur på opptil en time. 

Voksne som vil ri sammen med barna må si fra i beskjedfeltet ved påmelding (bindende) og dekke dette selv ved oppmøte (kr 200).

Ta gjerne med: Matpakke og drikke

Oppmøteplass: Kl 11.30 på Åsli ridesenter i Åsmarka, Åsmarkveien 1415.

Si fra i beskjedfeltet ved påmelding dersom du trenger skyss, og tilsvarende dersom du har bil med ledig plass :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr barn. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Mari og Renate

IOGTs Enestående familier Hamar/Lillehammer

Informasjon

Dato

10. juni 2018

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari/Renate

Telefonnummer 91514196/47465601

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Åsmarkveien 1415

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 20. april
10:00
Slutt: 15. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding