Hamar og Lillehammergruppa inviterer til glassblåsing og keramikkkurs!

Hamar og Lillehammer gruppa skal ha aktivitetsdag på Fabrikken i Lillehammer med glassblåsing og keramikk, håper dere vil bli med!

Aktiviteten passer for kreative familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10 november drar vi på Fabrikken i Lillehammer sentrum, her skal vi blåse glass og lage keramikk. 

Kl 13 spiser vi felles lunsj, som vi ordner. Si i fra i kommentarfeltet ved påmelding om allergier.

Vi blåser glass i 2 timer, og lager keramikk i 2 timer, så barn og voksne må ha lyst og interesse til å være med den tiden.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11 utenfor Fabrikken i Lillehammer. 

Kommer du fra Hamar og trenger skyss, eller har ekstra plasser i bilen si gjerne ifra i kommentarfeltet ved påmelding, så skal vi se hva vi kan ordne.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det, eller med vipps til Anette Monsen 90774994. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Familier fra Hamar og Lillehammer blir prioritert på denne aktiviteten.

Påloggingen er nå åpen og plasser fordeles innen 9.11.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt på tlf 90774994 om du lurer på noe. Vi gleder oss skikkelig !

Vennlig hilsen frivillig ledere Jelena, Mari, Renate og Anette

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

10. nov 2018

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette Monsen

Telefonnummer 90774994

E- post Hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 2. november
16:10
Slutt: 8. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding