Lillehammergruppa inviterer Busmodagene Lørdag14.April

Lillehammergruppa inviterer til en opplevelesesrikdag på Busmodagene . Der kan man bla. være med på skiskyterkonkuranse, utefotball, klatretårn og konsert med Onkel Tuka. Sett av dagen, møt oss fra Enestående familier, og ta med barna på no gøy.

Arrangementet passer alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14. april møtes vi ved Krakkene ved Shell, for å oppleve busmodagene sammen. 

Her blir det mye moro for alle mann og masse aktiviteter for alle aldre.

Vi går litt rundt til de forskjellige aktivitetene, og klokken 13 er det konsert med Onkel Tuka for de som vil på lurhaugen.

Syv onkler fra Halden utgjør bandet Onkel Tuka! Alle sammen liker å tulle, tøyse, synge og spille. Hvis en frosk gifter seg med en mus, hva slags barn får de da? Det lurer Onklene på. De lurer også på om det er mulig å være søt når man er sur. 

Kl. 15 har vi bestilt bord på Egon for å spise litt sen lunsj / tidlig middag sammen, barna kan velge mellom pølse, pannekaker, spaghetti eller pizza og de voksne kan velge mellom omelett, thaisuppe eller karbonadesmørbrød - skriv i beskjedfeltet på innloggingen hva dere vil ha. 

Ta gjerne med: Klær for været, og noe å drikke er kanskje lurt.

Oppmøteplass: kl 12.00 Shell 7/11  Her hilser vi på hverandre og så går vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Renate og Anette/Mari - Tlf 91514196

IOGTs Enestående familier Lillehammer

Informasjon

Dato

14. april 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Renate / anette / Mari 

Telefonnummer 91514196

E- post lillehammer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. april
22:00
Slutt: 12. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding