Lillehammer gruppa inviterer til kino og pizza Tirsdag 27.Februar

I forbindelse med vinterferie har Lillehammergruppa gleden av å invitere til filmen Ferdinand og pizza på Peppes. Filmen er tillat for alle så vi håper å se dere der. Etter filmen vi går samlet opp til Peppes der vi spiser og koser oss sammen og blir litt kjent med hverandre.

På dette arrangementet er det ikke ønskelig at deltakerfamilier handler i kiosken, av hensyn til de som eventuelt ikke har råd og mulighet. Vi deler ut litt snacks til filmen ,men oppfordrer alle til å ta med eget drikke.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 27.februar drar vi på  kino og jeg håper at så mange som mulig fra Lillehammer området vil være med oss.

Ta gjerne med:Eget  drikke til kino. 

Oppmøteplass: Kl 10.45 utenfor Lillehammer Kino, der møtes vi også etter filmen for å gå samlet opp til peppes pizza.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Renate Pedersen

IOGTs Enestående familier Lillehammer

Informasjon

Dato

27. feb 2018

Klokkeslett

10:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Pedersen

Telefonnummer : 47465601

E- post 

Sted

Lillehammer kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 21. februar
22:00
Slutt: 26. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding