Hamargruppen inviterer til Tangen dyrepark!

Hamargruppa inviterer til Tangen dyrepark!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8. september besøker vi Tangen dyrepark.

Her får vi muligheten til å hilse på mange forskjellige dyr og hvis du tør kan du mate både geiter og strutsefugler! Eller kanskje til og med en kamel? :)  Det er også et stort område inne i parken med benker og lekeplass.

Ta med:  En god matpakke og drikke til deg og dine, vi møtes for felles matpakkemåltid inne i parken kl 13.00. Klær etter vær!

Oppmøteplass: Kl 10.30 på parkeringsplassen utenfor parken. Lederen er lett å få øye på i gul vest. Her hilser vi på hverandre og så går vi samlet inn i parken.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Du vil få bekreftet om du har fått plass senest fredag morgen kl 10.00!

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

8. sep 2018

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena Bjelland

92671404

hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Tangen dyrepark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. september
21:16
Slutt: 7. september
9:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding