Hamargruppen inviterer til Puttipluttipott på Maihaugen!

Hamargruppen inviterer til den tradisjonsrike juleforestillingen om Puttipluttipott, i Maihaugsalen på Lillehammer.

Det er satt opp felles buss fra Hamar og vi vil denne gangen prioritere de som ikke har bil.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les ALL informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. desember inviterer vi til enhyggelig førjulskveld på Maihaugen. Vi starter med felles bussreise fra Hamar opp til Maihaugen hvor vi kl 16.30 skal innta et godt måltid. Maten er forhåndsbestilt og vil bestå av stekt kyllingbryst, markedets grønnsaker, ovnsbakte småpoteter, paprikasaus. Etter maten går vi inn i Maihaugsalen og finner plassene våre der. Vi har reservert billetter på første rad oppe på balkongen!

Forestillingen varer ca 1 time og 50 minutter, inkludert en kort pause.

Bussen returnerer umiddelbart etter forestillingen, ca kl 20.00!

Dersom din familie bor i Lillehammer eller området rundt, kan dere få slippe å bli med i bussen, men det er forventet at alle andre er med på bussen denne gangen!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.15 på Storhamarsenteret.Bussen går presis et kvarter etterpå, vi kan ikke vente på noen, vær derfor ute i god tid!

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Puttipluttipott

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Eva og Jelena

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

15:15 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena: 92671404

Sted

Storhamarsenteret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. november
11:20
Slutt: 30. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding