Hamargruppen inviterer til kino med Karsten og Petra!

Hamargruppen inviterer til kino med Karsten og Petra!

Lørdag 18. august drar vi på Hamar kino og jeg håper at så mange som mulig vil bli med.

12.30 møtes vi i lekeparken og koser oss sammen der en stund. Kanskje blir vi kjent med noen nye denne dagen?  Ta gjerne med matpakke og drikke til lekeparken!

På dette arrangementet er det ikke ønskelig at deltakerfamilier handler i kiosken, av hensyn til de som eventuelt ikke har råd og mulighet. Vi deler ut litt snacks og en juiceboks før filmen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøteplass: På lekeplassen i strandgateparken kl 12.30.  Kinoen starter kl 13.30.

Ha på klær etter vær! J Blir det skikkelig ruskevær finner vi en annen løsning, men vi håper på finvær og kanskje til og med sol.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Gi beskjed så raskt som mulig, dersom dere allikevel ikke kan bli med, slik at vi kan gi plassen til noen andre.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Jelena Bjelland, frivillig leder i IOGTs Enestående familier Hamar

Tlf: 92671404

Informasjon

Dato

18. aug 2018

Klokkeslett

12:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena Bjelland

92671404

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. august
21:39
Slutt: 16. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding