Hamargruppen inviterer til julefeiring sammen!

Hamargruppen inviterer til julefering!

Det er ekstra hyggelig å være flere sammen på julaften, så vi håper å se flere av dere!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi vet at julefeiringen kan være vanskelig for mange. Noen kjenner seg litt ekstra alene, uten altfor stort nettverk, kanskje er det økonomisk vanskelig å få det til å gå rundt? Eller det kan være andre grunner til at selve julefeiringen kan være utfordrende.

Derfor inviterer vi for første gang til julefeiring med enestående familier og håper at dere som har lyst og mulighet, blir med!

Det blir tradisjonell julemat med ribbe, pølse og alt som hører med, julekaker, julebrus, julegodis, julehygge og julestemning! Kanskje kommer til og med julenissen? Hvem vet.

Ta med: Du trenger ikke ta med noenting, annet enn dere selv. Har du noe du svært gjerne vil dele med oss andre, som din families spesialpepperkaker eller julegodteri, så ta det gjerne med. Har du derimot egne julepresanger, så la disse bli igjen hjemme.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16.00  Foreløpig planlagt lokale er kirkekjelleren hos Frikirken i Hamar. Den ligger like ved Hamar sykehus.

Foreslått deltakerpris: Ingen kostnad for å feire jul med oss!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser, men disse gis ut fortløpende inntil max antall er nådd, eller fristen utgår den 17. desember kl 12.00.
Fristen er satt for at vi kan få foretatt våre innkjøp og gjort resten av forberedelsene som skal til. Er det av ulike årsaker et brått behov for å bli med likevel, ta kontakt med meg, så finner vi ut av det!

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

24. des 2021

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer  92671404

Sted

Hamar frikirke

Antall plasser: 20 Gjenværende: 4

Start: 15. november
12:25
Slutt: 17. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding