Hamargruppen inviterer til innholdsrik familiedag på Hamar teater!

Hamargruppen inviterer til innholdsrik familiedag på Hamar teater!

Vi inviterer barn og voksne til familesøndag på teatret!

På programmet står forestillingen "Oh mein papa", konserten "Du og jeg og vi 2-3-4", kostymelek, tegnekrok, enkel matservering og masse moro!

Oh mein Papa - 13:00 Teatersalen
Asfaltprinsessenes forestilling om en liten jente som ble skilt fra faren sin da han dro for å være klovn i et annet land. Nå har Sarah blitt voksen og fått med seg faren sin på scenen; oppgjørets time er kommet. Vil klovnepappaen bare tøyse det bort? Hvor sint kan Sarah bli? Blir ansiktet hennes rødere enn nesa hans? Sarah Jaggi (skuespiller) og Andreas Jaggi (skuespiller og klovn) er far og datter også i virkeligheten, og det er sin egen historie om adskillelse de forteller.

Du og jeg og vi 2-3-4! - 15:00 Festsalen
"Du og jeg og vi 2 - 3 - 4" (med klapp på 2 og 4 - viktig!) er en groovy barnekonsert for hele familien! Keytar, tuba, kontrabass og masse forskjellig gøy! Vi møter blant annet Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen og Fru Rosenstrøm som pønsker på å rane banken og vi får høre en sang om hvorfor det er lurt å sjekke baksetet for krokodiller når man setter seg i bilen. Musikerne endr opp i ein spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene og hvem som kan spille fortest.

Oppmøteplass: Kl 11.50 utenfor dørene til Hamar teater. Vår leder er lett gjennkjennelig ved at hun har med seg en ballong. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Anette og Jelena.

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

29. okt 2017

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette

Telefonnummer  90774994

Sted

Hamar Teater Strandgata 23, 2317 Hamar, Norway

Antall plasser: 20 Gjenværende: 11

Pris: 30

Start: 25. oktober
21:22
Slutt: 28. oktober
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding