Hamargruppen inviterer til førjulshelg i hovedstaden 2019

Hamargruppen inviterer til førjulshelg i hovedstaden, med juleteater og overnatting! :)

Kanskje til og med en tur i pariserhjulet? Eller i nissens julegaveverksted? Et glasert eple?  'Jul i vinterland' starter samme dagen som vi ankommer, så mulighetene blir mange.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. november inviterer vi til en førjulshelg i Oslo, hvor vi skal kose oss i to dager, med teater, god mat, overnatting og hyggelig selskap med andre enestående familier! 

Turen inkluderer tog tur-retur Hamar-OsloS, middag lørdag, teaterbilletter, overnatting og frokost søndag.

Ved ankomst Oslo S samles vi alle i en flokk på perrongen, før vi går samlet videre til overnattingsstedene. 
Vi har fått en supergod deal på hotell denne helgen, men må dele oss i to grupper, da det er to ulike hotell. Begge særdeles sentralt i nærheten av Oslo S.

Det er reservert bord til oss på Jensens Bøfhus kl 16.  Menyutvalget vil dere få etter dere har fått innvilget plass! :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 09:45 inne på Hamar jernbanestasjon. Toget venter ikke på noen, så vær presis! :)   Her hilser vi på hverandre og får utdelt togbilletter.    (Retur blir tog fra Olso S søndag kl 17.30)

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 snøfall.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Anette og Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

16. nov - 17. nov 2019

Klokkeslett

9:45 - 17:34

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena 

92671404

Sted

Hamar jerbanestasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. oktober
14:28
Slutt: 31. oktober
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding