Hamargruppen inviterer til Dolittle på kino!

Hamargruppen inviterer til Doolittle på kino førstkommende søndag.

Før filmen samles vi på McDonalds for et hyggelig måltid.

Førstemann til mølla! :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse!

Søndag 19.01.20 samles vi for å se filmen om Doolittle på Hamar kino, etter et felles måltid på McDonalds.

Filmen har 6 års aldersgrense.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Ta gjerne med drikke og/eller snacks hjemmefra!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14.15 utenfor McDonalds. Vær presis!

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Doolittle

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vennlig hilsen frivillig leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

19. jan 2020

Klokkeslett

14:15 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena

92671404

Sted

Hamar kino

Antall plasser: 20 Gjenværende: 3

Start: 17. januar
10:24
Slutt: 19. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding