Hamargruppen inviterer til årets juleverksted

Hamargruppen inviterer til vårt årlige juleverksted. Vi lager julepynt og julegaver, hører julemusikk og spiser et varmt måltid sammen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27. november møtes vi for årets juleverksted. Vi har med utstyr til å lage diverse julepynt og kanskje det kan produseres en og annen julegave? Midtvegs i aktiviteten spiser vi et måltid sammen, før vi fortestter våre kreative aktiviteter. De so ønsker kan lage badebomber, som kan bli fine julegaver til omtrent hvem som helst! Ta med noe dere vil bruke som form til disse, for eksempel små pepperkakeformer eller en silikonform til isbiter.

Ta med deg: 

  • saks
  • form(er) til badebomber

Lederne tar med: 

  • Diverse utstyr til å lage julepynt/gaver
  • Innpakningspapir og tape
  • Saft, te og kaffe
  • Mat til felles måltid

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13 på Prestrud fritidsklubb.  (Den ligger på Prestrud skole, på venstre side av bygningen, inngang i hjørnet)

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena og Anette

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

27. nov 2022

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer 92671404

Sted

K. O. Bjerklis veg 17

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. november
16:23
Slutt: 25. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding