Hamargruppa inviterer til Vinterferietur til Hadeland

Nå er snøen tilbake, og Hamargruppa inviterer til Vinterferietur til Hadeland. 

Nye og gamle familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21 februar tar vi buss sammen til Hadeland og Granavollen gjestgiveri, her skal vi overnatte i to netter og alle familier får eget rom, vi spiser alle måltider på Granavollen. 

Vi skal ake, gå på ski, reise på kanefart, spille brettspill og hygge oss.

Mere informasjon kommer på Mail til de som får plass på turen. 

 

Ta med: Ski og / eller akebrett om du har lyst, og godt humør. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 10.30 på parkeringsplassen på Børstad ungdomskole i Hamar. 

Foreslått deltakerpris: Kr 80 pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 granavollen.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 14 Februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Anette

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Hamar.

Informasjon

Dato

21. feb - 23. feb 2020

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette Monsen 

Telefonnummer 90774994

E- post Hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80

Start: 5. februar
0:04
Slutt: 16. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding