Hamargruppa inviterer til The Rush trampolinepark

Hamargruppa inviterer til The Rush trampolinepark!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vi er hoppende glade for at vinterferien er her og slår oss løs på The Rush trampolinepark, med en times hopping for store og små.

Etterpå spiser vi pizza sammen på et eget rom inne i parken.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hamargruppen inviterer til The Rush trampolinepark,mandag 17. februar 2020 fra kl 13.45

Der får alle barn lov å hoppe i en time, mens foreldrene kan velge om de heller vil slappe av med en kaffekopp og bli kjent med andre foreldre. Hvis noen av dere voksne ønsker å hoppe sammen med barna, gi beskjed i kommentarfeltet da dere melder dere på! :) Etter en times hopping, samles vi på et eget rom hvor vi får servert pizza. Gi beskjed ved påmelding dersom det er spesielle behov angående maten!  Ta med egne Rush-sokker dersom dere har! :) 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 13.45 på The rush trampolinepark, KOLLTJERNVEGEN 8, 2316 HAMAR

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 the rush

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

17. feb 2020

Klokkeslett

13:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena

92671404

Sted

Kolltjernvegen 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 7. februar
16:22
Slutt: 15. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding