Hamargruppa inviterer til sommertur til Gjøvik!

Hamargruppa inviterer til en hyggelig helg i Gjøvik, med overnatting på Hovdetun vandrerhjem og besøk i Hakkebakkeskogen!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 28. juni - søndag 30. juni skal vi bo på Hovdetun vandrerhjem på Gjøvik!

Dette er rett i nærheten av både badestrand, lekeplass og Gjøvik sentrum.

Noen fasiliteter kan nevnes:

  • Innendørs- og utendørs tennisbaner
  • Utendørs skateramper
  • Friluftsbad med 10 meters hoppetårn

Søndag skal vi følge Hakkebakkeskogens vandreteater.

Alle rom/leligheter har sengetøy og håndklær. Frokost er inkludert, samt middag fredag og lørdag. Mat utover dette må ordnes av den enkelte. Det er kjøleskap og kokemuligheter på alle rom! :)

Ta med: Badetøy og solkrem! Klær etter vær.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.00-17.00 på Hovdetun vandrerhjem. Her sjekker vi inn og gjør oss litt kjent med stedet og hverandre. Kl 17.30 går vi samlet til Peppes pizza for å spise.  Husk å skrive i påmeldingen dersom du/dere har noen form for allergier vi skal ta hensyn til!

Buss til Gjøvik koster kun kr 10,- i denne perioden!  Ta rutebussen fra det stedet som passer deg best. Gjøvik skysstasjon ligger 25 minutters spasertur fra Hovdetun. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte, enten kontanter i en konvolutt med ditt navn på eller via VIPPS. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 14. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Anette og Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

28. juni - 30. juni 2019

Klokkeslett

16:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena:  92671404

Sted

Parkvegen 8, 2819 Gjøvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. mai
11:08
Slutt: 13. juni
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding