Hamargruppa inviterer til sommerferie på Strandenga leirsted

Hamargruppa tar på nytt turen til Strandenga leirsted på Biristrand i sommer!

Sol, bad, lek og aktivitet, sammen med andre familier med barn og ungdom i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tar turen over Mjøsa til Biristrand, hvor vi atter en gang har fått låne Strandenga leirsted for noen dager denne sommerferien, nærmere bestemt fra mandag 17. til fredag 21. juli.

Her skal vi kose oss med ulike aktiviteter alle dager og forhåpentligvis masse sol og godvær, da det er fine bademuligheter på Strandenga! Vi har i tillegg til det flotte uteområdet ved Mjøsa også tilgang til et stort forsamlingslokale, hvor vi kan trekke inn ved behov og hvor vi ser for oss at det blir fine muligheter for brettspill utover i kveldstimene! Ta gjerne med ditt favoritt brettspill om du ønsker.

I år blir det overnatting innendørs, enten inne i hovedhuset eller i et eget overnattingsbygg med flere små rom med en køyeseng i hver.

Det blir også mulig å bo i eget telt om ønskelig, på den måten vil vi kunne ha plass til enda flere familier, så gi beskjed dersom du og din familie ønsker å ha med eget telt! Sanitæranlegg med toaletter og dusj ligger rett ved siden av teltområdet..

Man må forvente at inne i hovedhuset får man ikke helt private soverom, da rommene ligger innenfor hverandre og med svært ulikt antall senger. Men vi vil fordele så godt vi kan og ved spesielle behov, gi beskjed ved påmelding!

Vi legger opp til felles måltider hver dag, med mat vi enten griller eller tilbereder på kjøkkenet på stedet. Gi beskjed ved påmelding, dersom det er allergier eller annet vi må ta hensyn til!

Strandenga ligger vakkert til, helt nede mot Mjøsa. Det blir gode muligheter for lek og moro både på land og i vann. Enestående familier vil ha med diverse utstyr til aktiviteter, blant annet våre populære sup-brett, som man kan teste balansekunnskapene sine på i vannet.

Nærmere informasjon med detaljer og pakkelister vil bli sendt ut til alle som får plass!

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.00 på Strandenga leirsted. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

17. juli - 21. juli 2023

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer 92671404

Sted

Strandenga leirsted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. mai
10:49
Slutt: 4. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding