Hamargruppa inviterer til sommerferie på Strandenga Leirsted.

Hamargruppa inviterer til feriedager ved Mjøsa!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tar turen over Mjøsa til Biristrand, hvor vi har fått låne Strandenga leirsted for noen dager denne sommerferien, nærmere bestemt fra onsdag 3.-7. august.

Her skal vi kose oss med ulike aktiviteter, blant annet blir det en Vikingdag, hvor vi får prøve oss på litt forskjellig, blant annet øksekasting og en tur på vannet med en flott vikingbåt.

Hver familie får overnatte i hver sin store lavvo, så om man vil det, kan man jo ta med seg vikingfølelsen også inn der, da vi vet at vikingene ofte bodde i telt. Det blir satt inn feltsenger og liggeunderlag til alle, men soveposer må medbringes av hver enkelt.

Det blir felles måltider hver dag, med mat vi enten griller eller tilbereder på kjøkkenet på stedet. Gi beskjed ved påmelding, dersom det er allergier eller annet vi må ta hensyn til!

Strandenga ligger vakkert til, helt nede mot Mjøsa. Det blir gode muligheter for lek og moro både på land og i vann. Enestående familier vil ha med diverse utstyr til aktiviteter, blant annet har vi nyinnkjøpte sup-brett, som man kan teste balansekunnskapene sine på i vannet.

Nærmere informasjon med detaljer og pakkelister vil bli sendt ut til alle som får plass!

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15 på Strandenga leirsted på Biristrand.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena og Alma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

3. aug - 7. aug 2022

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer 92671404

Sted

Strandenga

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. mai
23:23
Slutt: 1. juli
23:23

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding