Hamargruppa inviterer til påskeskitur til Lageråkvisla !

Hamargruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Vi skal ut på skitur :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. Alt ettersom hvor vant de er til å gå på ski. Turen er på ca 1.8 km hver vei. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 28.mars drar vi ut på skitur fra Monaplassen til Lageråkvisla. Les gjerne om turen på https://www.ut.no/tur/2.6841/

Ta gjerne med: Termos med varmt vann, kopper til kakao, og ellers det du/dere ønsker å drikke- og matpakke. Vi tar med kakaopulver, kvikklunsj og appelsiner :)

Oppmøteplass: Kl 12 på Monaplassen. Kommer du med bil fra Hamar/E6 (Vienkrysset), kjør mot Ingeberg og Gåsbu. Betal og passer veibom på Gåsbu og fortsett 2,5 km på fjellveien og parker på Monaplassen (der Turboløypa går østover). Bompenger er 60 kr. Dersom du ikke har bil skriv dette i beskjedfeltet så forsøker vi å ordne skyss. Dersom du har bil og har plass i bilen, skriv gjerne også dette i beskjedfeltet. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Dette er et gratis arrangement :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Mari

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

28. mars 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari Bergum

Telefonnummer 91514196

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 15. mars
20:00
Slutt: 23. mars
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding