Hamargruppa inviterer til Nyttårsfeiring med overnatting!

Hamargruppa inviterer til Nyttårsfeiring med overnatting på Hunderfossen hotell og resort, fra lørdag 30. desember-1. januar!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hamargruppen inviterer til overnattingstur med nyttårsfeiring!

Vi har booket oss inn på Hunderfossen hotell og resort i årets to aller siste netter! 

Der blir det ulike aktiviteter i regi av hotellet (feks kino og disco) og gode muligheter for både lek og avslapning, sammen med andre enestående familier.

Hyttene/Leilighetene har eget soverom for hver familie, men med kjøkken og bad som deles med en annen familie. Dette kan bli en fin mulighet til å bli godt kjent med nye mennesker, for eksempel med felles frokost om morgenen! :)

Nyttårsaften feires med en egen buffèt bare for oss i enestående familier, hvor vi får servert kalkun og masse annet lekkert.Hotellet har også et fyrverkeri på planen, så vi skal kunne ønske hverandre godt nytt år på tradisjonelt vis! :)

Som alltid i enestående familiers regi, er dette et alkoholfritt arrangement!

Oppmøteplass: Lørdag 30. desember, kl 15:45 ved resepsjonen på hotellet. Her hilser vi på hverandre og får litt kort info før alle kan sjekke inn i sine leiligheter.

Hotellet har en organisert kinofremvisning klokken 17 den første dagen, så dette blir neste møteplass.

Ta med:  Sengene har dyne og pute, men dyne- og putetrekk/ laken må medbringes. Alle leiligheter har eget kjøleskap og kokemuligheter. Det vil ligge pølser og lompe klart i alle leilighetene, for de som vil spise litt ved ankomst! Men ta med eget brød og pålegg til frokost/ lunsj og eventuell kveldsmatGode uteklær for uteaktiviteter!

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Hvis det er spesielle hensyn i forhold til matallergier eller lignende, gi beskjed ved påmelding!

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Dette er et 'ønskeliste-arrangement', som betyr at din påmelding går rett til en ønskeliste. Dere vil få endelig beskjed om dere har fått plass, etter at fristen har gått ut, den 7. desember!

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Hvis du vil lese mer om hotellet: http://hunderfossenhotell.no/hunderfossen/barnas-hotell/

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jelena og Anette

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

30. des 2017 - 1. jan 2018

Klokkeslett

15:45 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

hamar@enestaaendefamilier.no

Jelena, 92671404

Anette, 90774994

Sted

Fossekroveien 71 2625 Lillehammer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. desember
8:00
Slutt: 26. desember
9:14

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding