Hamargruppa inviterer til matpakketreff etterfulgt av Drømmeparken på kino!

Hamargruppa inviterer til matpakketreff i strandgateparken, etterfulgt av Drømmeparken på kino!

Lørdag 20. april fra kl 12.00

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Kinofilmen passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover, men har du yngre barn må du gjerne bli med oss i lekeparken denne dagen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hamargruppen inviterer til matpakketreff i strandgateparken etterfulgt av Drømmeparken på kino. Vi starter med sosialt samvær i lekeparken, hvor de som ønsker spiser matpakkene sine og barna kan bli kjent og leke sammen, før vi går opp til kinoen.

Oppmøte: Kl 12 på lekeplassen i Strandgata. Se etter en rød sekk med Enestående familier logo, så finner du oss!

Ta med: Matpakke, termos/drikke og godt humør!  Evnt litt snacks til kinoforestillingen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Gjerne i en konvolutt med navnet ditt på. Vipps til leder går også bra: tlf 92671404.  Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen fredag 19. april kl 12.00

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

20. april 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena Bjelland

92671404

Sted

Strandgateparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. april
21:50
Slutt: 19. april
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding