Hamargruppa inviterer til Hamar Mart'n og felles måltid på Ny og ne spiseri.

Hamargruppa inviterer til felles måltid og Hamar Mart'n2019

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Hamargruppa inviterer til Hamar Mart'n og felles måltid på Vikingskipet motell fredag 27. september!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 27. september inviterer vi til Hamar Mart'n 2019.  Vi starter med et felles måltid på restauranten på Vikingskipet motell. Det er rett over gaten for tivoliet! Der får vi servert kyllinggryte med ris, salat og brød.

Underholdning på mart'n denne dagen:

19:00 - 19:30 Adelén

19:30 - 19:50 Chris Holsten

Alle barn som er med oss denne dagen får utdelt 5 karusellbilletter hver. Selve inngangen og underholdningen fra scenen er gratis.

Oppmøte:  kl 17!  Vi møtes på 'Ny og ne spiseri', på Vikingskipet motell.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Hamar martn

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter påmeldingsfristen onsdag 25.september

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vennlig hilsen frivillig ledere Anette og Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

27. sep 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anette : 90774994

Jelena:  92671404

Sted

Vikingskipet motell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 22. september
21:09
Slutt: 25. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding