Hamargruppa inviterer til bowling og pizza!

Vinterferien er her og Hamargruppa inviterer til en hyggelig kveld med bowling og pizza!

Uansett om du har spilt før eller aldri forsøkt, så kom og bli med, dette er en aktivitet som passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Bowling1 i Hamar, hvor vi har reservert flere baner. Da spiller vi èn serie, før vi etterpå samles på en egen avdeling inne på bowlingen for å spise og kose oss sammen.

Oppmøteplass: Kl 16.45 utenfor Bowling 1 i Hamar. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn for å spille bowling.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Husk å sjekke mail, da det er der du får vite om dere har fått plass! :)

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jelena og Anette

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

22. feb 2018

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena : 92671404

Anette : 90774994

Sted

Bowling 1 hamar

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 18. februar
20:08
Slutt: 21. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding