Hamargruppa inviterer til aking, grilling og påskeeggjakt!

Hamargruppa inviterer til en utedag i snøen, før den forsvinner helt! :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25. mars håper vi å se dere  på Tiger'n i Hamar, hvor det forhåpentligvis fortsatt er mulig å ake i bakken, samt til og med å gå på skøyter. Vi tenner opp i bålpanna, så det blir muligheter for å grille for de som ønsker det. Ta med egen grillmat og drikke. Evnt bare matpakke! :)

Enestående familier har muligens med noen overaskelser, og det er en god sjanse for at påskeharen har vært på besøk og gjemt unna noen egg.... Vi kan trenge litt hjelp til å finne disse!

Oppmøteplass: Kl 12 på Tiger'n, som er et 'grøntareale' ovenfor Røllsløkka skole, rett ved det som pleide være Skjønsberg barnehage. Ta kontakt om det blir vanskelig å finne!

Dette er et gratis arrangement!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

25. mars 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena Bjelland

92671404

hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Hertzbergsgate 49

Antall plasser: 15 Gjenværende: 15

Pris: 0

Start: 22. mars
22:34
Slutt: 24. mars
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding