Hamar og Lillehammer gruppa inviterer til Kristiansand, med tur til Dyreparken.

Hamar og Lillehammergruppa tar på seg tursekken og gjør noe de aldri har gjort før - blir du med du også?

Aktiviteten passer for familier med barn i alle andre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 2 juli - Fredag 6 juli ferierer vi på Kristiansand Feriesenter. 

Vi overnatter på motellrom og leiligheter, og alle må belage seg på å dele rom med en annen familie, eller to.

Her blir det krabbefisking, bading, aktiviteter for barna, moro i lekeparken med hoppepute og utflukt til Dyreparken! 

Vi tar toget ca kl 9 mandags morgen, og toget hjem ca kl 12 fredag ( kan bli noen små endringer pga NSB ). Si fra i kommentarfeltet ved påmelding om du vil kjøre selv.

Vi ønsker at alle kommer til kl 18, hvor vi skal ha en felles pizza og bli litt kjent.

På onsdag blir det felles tur til dyreparken.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp uken slik de ønsker å ha den. Det blir en felles utflukt til Dyreparken, ellers koser vi oss på Kristiansand Feriesenter med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. 

Vi står for frokost, lunsj, middag og tur til dyreparken, trenger dere noe mer utover dette må dere kjøpe selv. fortell om eventuelle allergier i meldingsfeltet ved påmelding.

Vi prioriterer familier fra Hamar og Lillehammer området, eller der det ikke finnes noen gruppe fra før, og de som ikke har vært med oss på overnattingstur i 2017. 

Ta med: sengetøy, badetøy, og klær etter vær.

Oppmøteplass: Kl 8.45 på Hamar stasjon. Endringer pga NSB kan komme. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100 pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Vi vil bekrefte plass innen 1 Juni.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Anette, Jelena, Mari og Renate.

IOGTs Enestående familier Hamar og Lillehammer

Informasjon

Dato

2. juli - 6. juli 2018

Klokkeslett

8:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette og Jelena

Telefonnummer 90774994 / 92671404

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 19. april
23:45
Slutt: 2. mai
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding