Hamar gruppa inviterer til Nyttårstur til Trysil !

Hamargruppa feirer årets siste dager, og nyårets første dager på en hytte i Trysil. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 28 Desember drar vi reiser vi til Trysil, en gruppe skal være der fra Mandag 28 Desember til Onsdag 29 Desember, og en annen gruppe fra Fredag 1 Januar - Søndag 3 Januar. Skriv i beskjedfeltet hvis du absolutt IKKE kan reise en av periodene.

Vi har leid hytte hvor alle får eget soverom, og som vi fint kan holde 1 meter mellom familiene i.
Vi skal ha hyttekos, kjøre slalåm og leke i snøen. 
De som har tar med slalåmski , har dere ikke kan det lånes av BUA, hvis det blir vanskelig ta kontakt med oss. 

Vi tar med mat til alle måltider, men har familien din noen spesielle behov er det fint om du selv tar med.

I utgangspunktet har vi ikke tenkt på buss denne gangen, men blir det vanskelig for deg og familien å komme dere opp, si Fra om det når dere melder dere på. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: slalomutstyr og andre vinterleker du vil ha med, sengetøy (laken, dynetrekk og putetrekk), Et brettspill hvis du vil, varme klær og godt humør 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kommer nærmere tilbake til det til de som får plass.

Foreslått deltakerpris: Kr 100- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 trysil

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 14. desember 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Anette og Jelena

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

28. des 2020 - 3. jan 2021

Klokkeslett

15:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette 

Telefonnummer 90774994

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 26. november
19:59
Slutt: 13. desember
19:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding