Hamar gruppa inviterer til kino :Coco lørdag 10 Februar kl 13.20.

Hamar gruppa inviterer dere med på animasjons og familiefilmen Coco på Hamar kino kl 13.20. Filmen er anbefalt fra 6 år pga dramatiske scener og enkelte truende skikkelser. Etter filmen går vi å spiser og koser oss sammen slik at vi kan bli enda bedre kjent med hverandre.

På dette arrangementet er det ikke ønskelig at deltagerfamilier handler i kiosken, av hensyn til de som eventuelt ikke har råd og mulighet. Vi tar med en liten drikke (juiceboks) og litt popkorn til alle barna.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor kinoen ca 13. 00, er det fryktelig kaldt finner dere oss rett innenfor og til venstre, ved de høye bordene.

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Gi beskjed dersom dere allikevel ikke kan delta!  Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jelena og Renate

Informasjon

Dato

10. feb 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer  92671404

Sted

Hamar kino

Antall plasser: 26 Gjenværende: 2

Pris: 50

Start: 6. februar
20:00
Slutt: 9. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding