Filmvisning på Café UNO

Hamargruppa inviterer til hyggelig høstaktivitet på Cafe UNO!

Søndag 4. november møtes vi for å spise sammen og se Ponyo.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. november møtes vi på Cafe UNO for hyggelig samvær, en liten matbit og filmvisning av Studio Ghiblis film "Ponyo". Det blir enkel servering av noen asiatiske retter, og litt snacks til filmen :) 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.00 på Cafe UNO, Torggata 71, Hamar

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 0,- pr person.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Mari

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

4. nov 2018

Klokkeslett

16:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari Bergum

Telefonnummer 91514196

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Torggata 71

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 26. oktober
9:57
Slutt: 1. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding