Forhåndsvarsel: Busstur fra Kongsberg til RUSH Trampolinepark lørdag 24 februar - hold av dagen ;)

Kongsberggruppa arrangerer busstur til Rush Trampolinepark Oslo lørdag 24. februar 2018. Hold av dagen!! 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Hold av dagen, og bli med oss på en hoppende og sprettende varm innendørsdag i (kalde?) februar. 

Vi bestiller en buss og kjører tur/ retur fra Kongsberg til Rush Trampolinepark. http://www.rushtrampolinepark.no/oslo/

Kongsbergfamilier vil prioriteres først, deretter familier i Buskerud - men vi ønsker å fylle bussen helt og kan arrangere flere stopp på veien ( Hokksund, Drammen/ Lier ?) for å plukke opp flere Buskerud familier på strekningen fra Kongsberg. ( Ca 40 plasser totalt)

Meld gjerne din interesse ved å legge deg i ønskelisten allerede nå, men vi gjør oppmerksom på at beskjed om evt. plass ikke vil mottas før i midten av februar. 

--> Gå inn på nettsiden til Rush for å se mere om stedet og aktiviteter der: Vi gjør oppmerksom på at RUSH har egenerklæringskjema, som hver enkelt forelder må fylle ut for seg og sine barn, les på nettsiden: http://www.rushtrampolinepark.no/oslo/waiver. I tillegg må du påregne kjøp av antisklisokker, 30. pr pers som hopper, se på nettsiden. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. ( inngang/ buss tur/retur/ pizza) Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). 

Dere vil motta beskjed om eventuell plass for deg og dine i midten av februar. 

Når du står på ønskeliste, vet vi også at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også, dersom du ikke får plass ved første utrekk. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her. Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Gleder oss til hopp og sprett: 

Vennlig hilsen ledere Line-Britt og Truls. 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

10:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 2. januar
0:41
Slutt: 12. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding