Follo

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Follo!

Vi skal starte opp i Follo og ønsker deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Follo arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene våre vil du snart finne i en oversikt nedenfor her. Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet, så følg med i innboksen din :)

Står du ikke på vår epost-liste og mottar invitasjoner kan du registrere deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg'. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende. Vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, går du til Min side og huker av for invitasjoner fra Follo.

Når du ikke lenger ønsker å motta flere invitasjoner, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

En del familier har vært med lenge, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik, og det er som oftest også et par helt nye familier med på hver eneste aktivitet gjennom året.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra de forskjellige gruppene rundt omkring i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye ledere i januar? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt med oss :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Follo

follo@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Natascha Siegert tlf: 979 30 570

follo@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter