Bærum

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bærum!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Bærum har IOGTs tilbud Enestående familier vært siden januar 2016. For tiden har vi ingen egne aktiviteter i vår kalender her til høyre, men du er velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter om du ønsker det.

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «slett meg» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om det bøtter ned den dagen vi skal på stranda for å bade. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet 26.-28. januar? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bærum

baerum@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Ingen for øyeblikket.

baerum@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder I IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter