Bærum

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bærum!

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

Vi sender ut invitasjon per e-post, i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg øverst på denne siden. 

Påmelding til aktivitet skjer via denne nettsiden. Du må først registrere deg og dine barn (fornavn), og være pålogget når du melder din enestående familie på våre aktiviteter. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om det bøtter ned den dagen vi skal på stranda for å bade. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier.

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bærum

baerum@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Lene Haugsøen: tlf 943 3 24 09

Erika Utheim Sørvig: tlf 458 08 575

E -post: baerum@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder I IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter