Asker og Røyken

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Asker, Røyken og omegn! 

 Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Asker og Røyken arrangeres aktiviteter fortrinnsvis i helger. Etterhvert som de enkelte blir ferdigplanlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre. I tillegg til Asker og Røykengruppens aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden.  Slik registrering er enkel, gratis, helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Vi sender alltid ut epostinvitasjon i forkant av hver aktivitet. Nesten 100 familier mottar nå invitasjoner fra Asker og Røykengruppen. Hvis du ikke lenger ønsker disse, trykker du bare på “slett meg” nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye ledere? Da skal du bare ta kontakt med oss.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

royken@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Charlotte Storm: tlf 900 22 732

Epost: royken@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 epost: trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter