Asker og Røyken

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Asker, Røyken og omegn! 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med dine barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Asker og Røyken arrangeres aktiviteter fortrinnsvis i helger og ferier. Etterhvert som de enkelte blir ferdigplanlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre. I tillegg til Asker og Røykengruppens aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter.  Vi har også en egen lokal facebookside for Asker og Røykengruppen. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere, velkomne til å bli med oss. 

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye ledere? Da skal du bare ta kontakt med oss.

Noen oppsatte aktiviteter i Asker og Røykengruppen:

- Busstur Langedrag i høstferien

- Overnattingstur romjul/nyttår. Familier med ungdom over 12 år oppfordres til å melde seg på.

- Det vil bli lagt ut kino og andre dagsaktiviteter, følg med på vår aktivitetsoversikt.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen leder i IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

royken@enestaaendefamilier.no

Asker og Røykengruppen

Kontaktinformasjon:

Lokal frivillig leder

Charlotte Storm

royken@enestaaendefamilier.no

Mob: 90022732

National leder

Trude Sletteberg

Mob: 97614519

Kommende aktiviteter