Vestmargruppa inviterer til pizza og filmen "Wonka" på Kragerø biograf 14. desember

Vestmargruppa inviterer på ny til en spennende og magisk kinoopplevelse!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 14. desember tar vi turen til Kragerø. Der spiser vi først pizza på El Paso, hvor det er en rolig og behagelig atmosfære. Vi fordeler oss fortrinnsvis på "voksenbord" og "barnebord" når vi spiser, men om noen barn helst vil sitte med forelder, får de selvsagt sitte ved de voksne.

Etter maten går vi til kinoen som kun er en liten spasertur unna. Der ser vi vinterens store snakkis, Wonka! 

"Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle kinofilmen publikum for en ung Willy Wonka, proppfull av ideer og med mål om å forandre verden. Filmen viser hvordan de beste tingene i livet begynner med en drøm, og hvis du er heldig nok til noen gang å møte Willy Wonka, så er alt mulig." (www.filmweb.no 05.11.2023)

Filmen har original tale, og norsk tekst.

Ta med deg: 

  • snacks og drikke til kinoen om du ønsker

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16:30 utenfor hovedinngangen til El Paso. Viktig at alle møter presis. Merk at det er betalingsparkering i sentrum.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Ser frem til å være med dere!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier i Vestmar

Informasjon

Dato

14. des 2023

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 45434296

E- post: vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

P. A. Heuchs gate 35

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 22. oktober
0:04
Slutt: 7. desember
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding