Vestmargruppa inviterer til bading og pizza

Vestmargruppa inviterer til en fredags ettermiddag i Langesund med bading og pizza - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å være i vann og som har lyst til å være sammen med andre familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 3. februar drar vi til badeparken i Langesund. Vi skal spise pizza, bade, bli kjent og ikke minst hygge oss sammen!

"Hos oss i Badeparken skal man få leke, bade, dykke og skli så mye man vil. Vi har store basseng som snirkler seg rundt palmer og fossefall, sklier som får det til å kile i magen, og et utendørsbasseng med undervannsstrømmer og utsikt rett ut i havgapet. Inne finner du tre boblebad, fossefall, en gedigen sopp med sin egen foss, flere dyser og en stor vannsklie. Vi har en egen strandsone, og det finnes til og med en bølgeball."

Vi spiser pizza ved langbord ca kl. 18.00. Vann eller saft er drikke til maten.

Etter vi har spist, kan man fortsette å bade om man vil. Badeparken er åpen til kl. 21.00 denne dagen, og man blir så lenge man ønsker etter måltidet.

Merk at det et parkeringsavgift på parkeringsområdet. Denne kan betales med EasyPark-appen med takstgruppe 8310, eller betales inne på hotellet.

Husk å si ifra i beskjedfeltet hvis det er mathensyn vi må ta (allergier etc).

 

Ta med deg: 

  • badetøy, såpe og håndkle
  • dykkermaske e.l for de som liker å bruke det
  • nødvendig flyteutstyr for ikke-svømmedyktige

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16:30 ved hovedinngangen til Badeparken. Aktivitetsleder har rødt handlenett og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Gleder meg til å se dere!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Vestmar

Informasjon

Dato

3. feb 2023

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Linda

Telefonnummer 45 43 42 96

E- post vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Stathelleveien 35, 3970 Langesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 per person

Start: 18. januar
22:33
Slutt: 27. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding