Vestmar- og Skiensgruppa inviterer til familiejulebord!

Den 10. desember setter vi kursen mot Badeparken i Langesund for å kople av med bading og god mat.

Nye og gamle familier er like velkomne:-)

Aktiviteten passer for alle familier som liker å bade.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10. desember tar vi turen til Langesund for førjulsmoro!

Vi møtes kl 11.30 utenfor Badeparken. Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen:-) Vi bader og koser oss før vi skifter og skal spise. Vi har reservert plass på familiejulebordet på Hotel Skjærgården kl 14.00 så da må vi være klare. Julebordet inneholder varme og kalde retter og dessert. Vi spiser og snakker og hygger oss sammen så lenge vi selv ønsker denne dagen. Arrangementet avsluttes etter at vi har spist, men er det noen som har lyst til å bade mer, så er badeparken åpen frem 20.00. Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små.  

Ta med deg: Badetøy/håndkle, alt du og dine trenger til badingen og skiftetøy til julebordet. Det er frivillig å pynte seg, men uansett spiser vi ikke i badetøy/badekåpe. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltagerne. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor inngangen til Badeparken i Langesund. Ledere for dagen er lett å få øye på med rød ryggsekk. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltagerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld interesse for å bli med. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender at epost fra oss havner i søppel/reklame hos mottager og den er lett å overse om man leser epost kun via mobilen).

Det er som vanlig kun anledning til å melde interesse for seg selv som voksen og egne barn. Det er begrenset med plasser og de fordeles så klokt som etter endt påmeldingsfrist. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Dette blir gøy! Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Camilla 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Vestmar og Skien

Informasjon

Dato

10. des 2023

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

Mobil 90 89 41 06

E-post: skien@enestaaendefamilier.no 

Linda

45 43 42 96

vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Stathelleveien 35

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 22. september
15:00
Slutt: 10. november
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding