Sørlandsgruppen reiser til Røldal 21-23 Februar 2020

sørlandsgruppen drar til Røldal for hyttekos og ski, blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkommen :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover, de eldste barna vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21 februar 2020 drar vi til Røldal. Her møter vi på en annen gruppe fra Enestående familier. De er fra Bergensgruppen og vi skal kose oss i sosialt lag på hytte. Lørdag blir det moro på ski på Røldal skisenter. Vi har dagskort til alle som vil i bakken :)

Programmet for helgen: 

Ved ankomst til Røldal kl 19 blir vi kjørt til hytten med innleid snøscooter-taxi. Det blir laget og servert risgrøt ved ankomst til hytten, og det er ønskelig at deltagere kan hjelpe til litt. Vi ønsker å være litt sosiale sammen med bergensgruppen som kommer litt senere før sengetid. Lørdags morgen har vi felles frokost og matpakkesmøring til lunsj før vi går ut i bakken. Ved fint vær tenker vi også å lage til bål, hvor man kan grille. På kvelden blir det felles middag med Taco, og lørdagsgodt til "store og små”. Vi ønsker også litt voksentid sammen på slutten av denne dagen. Søndag drar vi etter frokost og felles rydding/utvask, rundt kl 12. 

Meld fra om allergier eller andre hensyn vi må ta. Som på alle aktiviteter i eneståendefamiliers regi er skihelgen et helt alkoholfritt arrangement, til glede for både barn og voksne.

For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helgen.

Ta med: ullundertøy, varmt yttertøy, eget sengetøy, skiutstyr om du har(dette kan også leies på skisenteret)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fredag 21/2 kl 19:00 møtes vi på parkeringsplassen ved skisenteret i Røldal. Deltagere må sørge for transport til skisenteret selv. Lederen er lett å få øye på med sin røde ballong og ryggsekk. Her hilser vi på hverandre når alle har kommet, og så reiser vi opp til hytta på innleide snøscootere.

Foreslått egenandel: Kr 150,- pr person, og maks 400 kr per familie, som betales via Vipps. Leder vil instruere hvordan dette gjøres når vi er vel etablert på hytten. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 11. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina (og Linda fra Bergensgruppen)

IOGTs Enestående familier Sørlandet

Informasjon

Dato

21. feb - 23. feb 2020

Klokkeslett

19:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

Tlf: 95172112

Mail: setesdal@enestaaendefamilier.no

Sted

Røldal skisenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. januar
20:59
Slutt: 11. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding