Sørlandsgruppa inviterer til Sommerleir i uke 30

Sørlandsgruppa ønsker å invitere nye og 'gamle' familier til sommerleir :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere.

Familier fra Agder blir prioritert

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 26 Juli møtes vi på Evje folkehøyskole. Vi skal i 5 dager delta på leiren sammen med deltakere fra juba`s aktivitetsleir. se link for mer informasjon www.aktivitetsleir.no

 

Det er viktig å påpeke at som deltagere i eneståendefamilier regi, så skal dere melde dere på her, og ikke på juba sin side.

Vi skal hygge oss sammen og gjøre små familieaktiviteter gjennom uken, vi gleder oss!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: 

Drikkeflaske, liten sekk, mat til kvelds.(Frokost, middag og lunsj står vi for)

Vi ber også om at de som har, tar med hengekøye, sovepose og liggeunderlag(Sengetøy og håndkle følger med rommet).

Det trengs også redningsvester for barn, det er kun tilgjengelig vester for de over 16 år.

Pakk gjerne klær til å være både inne og ute, gode sko til å være ute og inne og stort badehåndkle kan også være kjekt. 

Det viktig å gi oss beskjed om allergier eller andre ting vi må ta hensyn til.

(Ønsker også å påpeke at det er dobbeltrom som blir tildelt på skolen, men vi skal alltids finne en løsning som fungerer for alle ved en ekstra madrass osv.)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele oppholdet.

Oppmøte: Mandag 26 Juli kl. 14 utenfor Folkehøyskolen i Evje

Reise: Evje ligger lengst sør i Setesdal i Agder. Kristiansand er en time unna, det er gode bussforbindelse mellom Kristiansand og Evje.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8029 Sommerleir Evje

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjed feltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sørlandet

Informasjon

Dato

26. juli - 30. juli 2021

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Nina 

Tlf: 95172112

mail: setesdal@enestaaendefamilier.no

Sted

Jørgen Løvlands veg 5, 4735 Evje

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 22. juni
21:16
Slutt: 20. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding