Sørlandet

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier på Sørlandet!

Vi har nett startet opp på Sørlandet og ønsker nye og gamle deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss :)

 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lederne i gruppene våre rundt omkring i landet er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått lederkurset vårt og nå bruker litt av fritiden sammen med barna sine til å skape enda flere hyggelige Enestående familier-aktiviteter.

Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Sørlandsgruppa -som de andre lokale gruppene, kommer til å arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene vil du finne i en oversikt nedenfor her.

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Har du akkurat funnet frem til Enestående familier? Registrer deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg' og velg hvilke grupper du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, går du bare til Min side og huker av for invitasjoner fra Sørlandet også.

Når du ikke lenger ønsker å motta flere invitasjoner, trykker du på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper', kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses ikke aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via for eksempel epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra noen av gruppene rundt om i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Sørlandet

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Nina Skjellanger tlf: 951 72 112

Åse K. Karlsen tlf: 473 18 450

setesdal@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter