Eidsberg

featured_image

For tiden er det ingen aktivitetsledere i Eidsberggruppa. Interesserte familier er imidlertid hjertelig velkomne til å være med i Østfoldgruppa :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene rundt om i landet drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir for aktiviteter med barna våre.

Epost-invitasjon mottar du ved å registrere deg her på nettsiden og huke av for de gruppene du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

I Østfold startet IOGTs tilbud “Enestående familier” opp i 2008. Mange har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda.  Alle påmeldte vil da få beskjed.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra forskjellige Enestående familier-grupper rundt omkring i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg :) Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Velkommen, vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Ingen. Ta kontakt om du er interessert.

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

No upcoming activities found. Please check again later