Oslogruppa: Kino og pizza

Oslogruppa inviterer på kinofilm og pizza. 

Oppmøte ved fontenen ved Nationaltheateret T-bane

Passer fint for de minste barna (ca 3-12 år). Vi vil se en film som er tillatt for alle. Kanskje blir det filmen, Biler 3. Vi vet ikke dette sikkert før billettene legges ut torsdagen før. 
Før eller etter kinoen (avhengig av tidspunkt for filmen) vil vi spise pizza sammen på Peppes på Aker brygge. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Dette inkluderer billett, poppcorn og pizza.

Påmelding: Påmelding åpner 28. oktober kl. 17.00. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. (Barna dine må være registrert i systemet før du kan melde deg på. Logg gjerne inn og oppdater dine opplysninger før påmeldingsfristen.) Umiddelbart etter påmelding ser du på skjermen din at dere er påmeldt. Samme beskjed blir også sendt til din epostadresse.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (30 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. 

Informasjon

Dato

4. nov 2017

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Mari Marthe 

47 97 34 02

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Fontenen ved Nationaltheateret T-banestasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Påmelding er for tiden stengt for denne aktiviteten.

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding