Oslogruppa: Juleverksted

Det blir god julestemning når Oslogruppa møtes og lager julepynt og godsaker.

Vi kjøper inn materialer og forbereder ulike ting barna (og vi voksne) kan lage. Vi vil også lage nissegrøt og spiser ca kl. 16. Kanskje kommer nissen med godteposer. 

Vil du hjelpe til? Vil du organisere en aktivitet. Vi trenger voksne som kan hjelpe barna å lage ting. Er det noe spesielt du har lyst til å lære bort, så dekker vi gjerne materiellkostnader. Har du lyst til å være nisse? Er du god til å koke grøt? Vi kjøper inn en del materialer, men har du noe liggende, så ta gjerne med.
Skriv i kommentarfeltet hva du kan tenke deg å hjelpe til med. Vi vil uansett fordele litt oppgaver når vi møtes på arrangementet. Vi ledere også har med egne barn som skal kose seg på juleverksted.

Oppmøteplass: Mer info kommer

Vår foreslåtte deltakerpris:  Gratis. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld på deg og dine. Da vil du kunne se på nettsiden at du står på arrangementets ønskeliste. Når påmeldingsfristen er gått ut 27. november får du en e-post der det står om du har fått plass eller ikke. 

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (30 stk). Alle som melder seg på blir registrert på en ønskeliste, og vi vil bruke skjønn for å fordele plasser. Bruk kommentarfeltet til å fortelle oss dersom det er noen spesielle grunner til at dere skal prioriteres. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye familier og “gamle travere”!

Informasjon

Dato

9. des 2017

Klokkeslett

12:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Mari Marthe Apenæs

47 97 34 02

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Torggata 1, 0181 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Påmelding er for tiden stengt for denne aktiviteten.

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding