Oslo: Julefeiring i hjertet av Oslo på julaften

Hyggelig julefest for deg og dine i hjertet av Oslo.

Usikker på hva du og dine skal gjøre på julaften?  Meld deg på direkte til Jakobs jul nå!

Enestående familier er også i år med og arrangerer julefeiring sammen med "Jakobs jul". På julaften mellom kl. 15 og 19 er du og dine veldig velkomne til å være sammen med oss. Noen har store familier, andre har små. Vi er alle i ulike livssituasjoner, men sammen kan vi skape noe fantastisk. Derfor har frivillige fra hele Oslo gått sammen for å lage Jakobs jul, en magisk feiring på selve julaften.  Jakobs jul handler om glede, omtanke, samhold og gode minner. Dette blir en kveld med flotte mennesker, variert underholdning, tradisjonell julemat og varm stemning. Som alle aktiviteter i Enestående familier er også dette et alkoholfritt arrangement, til glede for barn og voksne.

Pynt deg slik det passer deg, og pass på å komme sulten :) I fjor var vi vel med smått og stort et sted mellom 50 og 100 barn, ungdom og voksne med på festen. Mange av dem som kommer er små familier som ikke har så mange andre å feire med i Oslo.  De fleste kjenner ingen andre enn eventuelt sin egen familie på en slik fest, noen kommer helt alene, så her er det mange som er innstilt på å bli kjent med andre og ha det hyggelig. Trolig synes veldig mange av oss at det er litt skummelt med en slik måte å feire på, men det gir seg fort når man møter alle de andre hyggelige familiene og vertskapet i Jakobs jul.

Påmelding foregår til Jakobs jul på deres mailadresse.  Begrenset antall plasser, bindende påmelding seinest fjorten dager før jul, men helst så tidlig som mulig. (altså IKKE påmelding på nettsiden til Enestående familier her slik du er vant til på andre aktiviteter). Vi regner med at en eller flere ledere i Enestående familier blir med på festen og kommer til å ta veldig godt i mot deg og dine.

Festen er rett og slett gratis for deg og dine. Enestående familier dekker kostnaden for dere.

Lurer du på hva slags aktivitet dette er og synes det er litt skummelt å være med så ta en telefon til nasjonal leder Trude Sletteberg i Enestående familier. Hun har vært med på dette før og minnes det som en av hennes hyggeligste julaftener gjennom tidene. I fjor var vi en fin flokk Enestående familier på festen, men også familier fra andre sammenhenger. Slik blir det sikkert i år også.

NB: Begrenset antall plasser, så ikke drøy for lenge med å melde din interesse til post@jakobsjul.com.

Nasjonal leder Trude i Enestående familier som har vært med før og kan fortelle deg mer om hvordan dette var, får du tak i her: Telefon: 97614519, Epost: ef@iogt.no (NB: Påmelding skal IKKE til henne eller ved å svare på denne eposten, men skal sendes rett til post@jakobsjul.com. Skriv i  påmeldingsmailen din til dem navn, alder og kjønn på deg selv og de du skal ha med deg + telefonnummer vi kan nå deg på  :) Skriv også i eposten til Jakobs jul at du kommer fra oss, så vi har oversikten over hvor mange som kommer fra oss og vi får betalt for din deltakelse rett til Jakobs jul.

Med ønske om en gledelig jul til deg og dine fra Enestående familier :)

Siden påmelding til aktiviteten ikke skjer gjennom Enestående familiers nettside finnes det ikke noe påmeldingsskjema du kan bruke på siden vår her.  Det er Jakobs jul som har oversikt til enhver tid over hva som finnes av ledige plasser, ikke vi i Enestående familier ;)

Informasjon

Dato

24. des 2017

Klokkeslett

15:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Trude Sletteberg

Telefonnummer 976 14519

E- post ef@iogt.no

Sted

Jakobs kirke

Antall plasser: 1 Gjenværende: 1

Påmelding stenger 10. desember 12:00

Pris: Gratis

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding