Kongsberg

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Kongsberg! 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller som av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen.

Du vil treffe på voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner.  Felles for oss alle er lysten til å gjøre hyggelige aktiviteter sammen, og i fellesskap benytte mulighetene nærmiljøet gir oss for hyggelige opplevelser sammen. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne .

Kongsberggruppa startet i 2017, nå har det vært stille en stund, men følg med på nettsiden og aktivitetskalenderen for mye spennende aktiviteter i tiden frem mot jul og på nyåret. 

Registrerer du deg, vil du motta epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende, og vi holder slike epostlister for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner, trykker du  «unsubscribe» nederst i en av epostene fra oss, så er du slettet fra registeret. Enkelt og greit. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige hilsener og bilder etter aktiviteter. Kanskje oppdager du at du kjenner noen av oss fra før? 

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du ønsker å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da hører vi gjerne fra deg :)

Hjertelig velkommen til flere deltakerfamilier og potensielle fremtidige ledere, vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Kongsberg

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Line-Britt Fredheim Kristoffersen tlf. 40869309

Truls Liang tlf. 99159395

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter